Hästfoder som håller dina hästar friska och i toppform

Ett väl sammansatt och näringsriktigt hästfoder är helt avgörande för hästens välmående och prestationsförmåga. Olika hästar har olika slags behov och beroende på olika faktorer som exempelvis ålder, ras, tävlingshäst, avelshäst, ponny, etc avgör vilket hästfoder som är lämpligast för just din häst.

Med över 40 års erfarenhet av hästar kan du känna dig trygg med att GreenFeed erbjuder hästfoder som passar för alla olika slags hästars behov. Vårt hästfoder är kvalitetskontrollerat och ett optimalt grovfoder för både normalpresterande och högpresterande hästar.

Hästar har mycket specifika dietbehov eftersom de är växtätare och har en unik matsmältningskanal som är helt annorlunda än vår. Deras långa matsmältningssystem kräver en fiberrik diet som konsumeras i små mängder under en lång tidsperiod.

Rätt Hästfoder kan göra stor skillnad

I stället för några få större måltider per dag som vanligtvis människor äter, så äter istället hästar många små måltider. Hästar tillbringar faktiskt större delen av sin tid att äta! Faktum är att hästar kräver mycket skötsel och underhåll och att välja rätt hästfoder kan göra en markant skillnad för hästens välmående och prestationsförmåga.

GreenFeed erbjuder ett komplett sortiment av hästfoder i form av grovfoder för alla slags hästar och behov som exempelvis unghästar, ponnyer, rekreation, avel eller tävlingshästar (till exempel hoppning, dressyr, racing, trav, western eller uthållighet).

Samtliga produkter som vi marknadsför är kvalitetskontrollerade och är otvivelaktigt i absolut framkant på marknaden idag. Behöver du mer vägledning? För mer detaljerad information om vårt hästfoder, vänligen fyll i formuläret på vår kontaktsida. Alternativt, om du föredrar att prata med en produktspecialist, ring 070-212 02 54.