Irma Karlsson: ”Jag känner mig trygg med GreenFeed”

Irma Karlsson: ”Jag känner mig trygg med GreenFeed”

Om en vecka utmanar Irma Karlsson världseliten under Gothenburg Horse Show.
Vi tog ett litet förhandssnack med GreenFeeds profilryttare.

Hur är läget, Irma?
– Det är bra med mig. Jag är ganska hungrig på att komma igång och tävla ordentligt nu.

Vad är speciellt med Gothenburg Horse Show?
– Jag skulle säga att atmosfären där är något man inte upplever någon annanstans. När man rider in i den arenan går man in i en bubbla och har väldigt bra support av hemmapubliken. Även sportsligt är Göteborg speciellt eftersom det handlar om en av världens bästa tävlingar.

Hur förbereder du dig?
– Jag gör egentligen precis samma saker som inför vilken tävling som helst. Sedan kanske man filar lite extra på smådetaljerna för att allt ska falla på plats.

Målsättningen?
– Jag vill inte bara vara med utan även vara med och fajtas i toppen. Jag har ändå gjort Göteborg några gånger nu och vunnit någon klass. Jag vill absolut vara med och vara bland de högst placerade och får göra det bästa av situationen.

GreenFeeds motto är att göra hästar bättre. Stämmer det på dina hästar?
– Det hjälper absolut till! Jag är verkligen glad att kunna använda GreenFeed. Jag känner mig trygg och har fullt förtroende för deras produkter. Ett stort plus är att det är väldigt enkelt och smidigt att packa med sig GreenFeeds tävlingsbalar. Nu ska vi börja ge våra hästar GreenFeeds hö året om; både här hemma och på tävlingar. Jag är väldigt glad för vårt samarbete.

Foto: Haide Westring

2023-02-15 16:35
Tillagd i varukorgen