Tack för allt, Irina!

Tack för allt, Irina!

Vi vill tacka fantastiska Irina Lytvyn-Komarovska för den tid hon varit här och jobbat hos oss på GreenFeed. För bara drygt ett år sedan var Irina nyhetsankare på tv-sporten i en av Ukrainas största tv-kanaler.
Sedan vet vi alla vad som hände.

Ryssland anföll, kriget kom och allt förändrades över en natt. Folk fick fly från sina hem för att undkomma de ryska attackerna. Tillsammans med sin syster tog Irina sin tillflykt till Sverige och hamnade i Västerås där hon med stor tacksamhet antog erbjudandet att jobba hos GreenFeed. Med ett gott humör, ett starkt driv och en underbar arbetsmoral tog sig Irina an den enorma omställning det innebar att gå från att läsa sportnyheter i Ukraina ena dagen till att andra dagen stå och packa småbalar i Sverige.
Livet förändras snabbt för människor i krigsdrabbade områden. Vi kan bara tacka Irina för att vi fick bli en liten och förhoppningsvis positiv del av hennes liv och vi inspireras av hennes underbara inställning. Nu har Irina fått ett nytt jobb – i Svenska kyrkan där hon kommer att ha uppgifter som trädgårdsmästare och vaktmästare.
Tack för allt, Irina – vi hoppas på ett snart slut på det ovärdiga krig som pågår i ditt hemland!

2023-04-19 16:01
Tillagd i varukorgen